Home

Stiri

Cursuri NAUI

Preturi

Vacante

Galerie foto

Scuba Market

Live Sea

Forum

Linkuri

Contact

 Echipament de scafandru
more...
 Info point
 Scufundari SSI
Sistemul de pregatire SSI
more...
 Instructor's Tips & Tricks
     
InfoValutar
Cursuri valutare online
www.geocadastru.ro
Jocuri Miniclip
Guest BookSSI Open Water Diver

Certificatul SSI Open Water Diver este cel mai bun mod de a incepe aventura ta in scufundari datorita recunoasterii internationale!

Prin cursuri personalizate si acordand timp suficient antrenamentului, ne asiguram ca va veti simti intr-adevar confortabil sub apa, cu abilitatile si echipamentul pe care il veti folosi. In general, un curs Open Water Diver este format din 3 parti: teorie, formare in piscina si scufundari in ape deschise.

Teoria

Materialele de instruire si programul de formare on-line SSI sunt concepute astfel incat sa puteti invata teoria in propriul ritm, atunci cand este convenabil pentru dumneavoastra. Puteti parcurge partea teoretica on-line cand va inscrieti in Programul de instruire SSI on-line, iar apoi puteti participa la pregatire la centrul SSI preferat de dumneavoastra.

Formare(antrenamentul) in piscina

Pentru antrenamentele in piscina si ape deschise instructorul dumneavoastra va va potrivi echipamentul de scuba astfel incat sa incepeti sa va simtiti confortabil in "a doua piele".>

Scufundari in ape deschise

Veti efectua cel putin 4 scufundari in ape deschise si veti avea sansa de a experimenta tot ceea ce ati invatat in piscina. Dupa finalizarea cu succes a scufundarilor de formare veti deveni un scafandru certificat. Certificarea SSI Open Water Diver este recunoscuta la nivel mondial, astfel ca experientele dumneavoastra in scufundari vor fi nelimitate. Adancimea maxima de scufundare va fi 18 metri. Suficient cat sa va bucurati de pestisori, corali, flora si fauna in general.Distractia nu trebuie sa se opreasca aici! Cu doar putin mai multa pregatire, puteti merge chiar mai departe.Imaginati-va scufundari in epave subacvatice, cu rechini, sau puteti sa deveniti fotograf subacvatic! Cautati programe de specialitate interesante in care va puteti implica. E sansa dumneavoastra de a trece la nivelul urmator al aventurilor dumneavoastra subacvatice. SSI va va fi un prieten de incredere pe acest drum.

NU AVETI TIMP? PUTETI INCEPE CURSURILE IN VACANTA SI SA LE TERMINATI CAND AJUNGETI ACASA!

Scuba Diver este cursul ideal pentru cei care nu au timp pentru a finaliza un intreg curs Open Water Diver. Continutul acestui program reprezinta aproximativ jumatate dintr-un program complet de certificare scuba diving (SSI Open Water Diver). Puteti urma apoi a doua jumatate si deveniti scafandru certificat, oriunde este convenabil pentru dumneavoastra.

La sfarsitul programului veti primi certificatul de scuba diver ce indica finalizarea cu succes a acestui curs. Acest certificat va da dreptul de a lua parte la scufundari, sub supravegherea directa a unui scafandru profesionist, pana la o adancime maxima de 12 metri / 40 de picioare, peste tot in lume. Cand veti decide sa terminati cursul de scafandru in ape deschise, acest curs se va adauga in intregime portofoliului dumneavoastra. In acest fel, nu va trebui sa repetati nicio parte a programului . Dupa o scurta recapitulare a cunostintelor veti putea completa nivelul de scafandru in ape deschise.Cel mai complet site de sport Mesagerul de Bistrita  www.RegieLive.ro
Publion - Anunturi Gratuite - Timisoara
Plictisit?
Exploreaza lumea subterana
www.speologie.ro
maururu.ro
provider internet fibra optica isp bucuresti
© ScubaDiver.ro CENTER 2004-2012
Str. Anestinelor nr. 12, sector 3, Bucuresti (zona Pta. Alba Iulia), Tel/Fax: 021-320.21.55 , Mobil: 0724.477.159,