Home

Stiri

Cursuri NAUI

Preturi

Vacante

Galerie foto

Scuba Market

Live Sea

Forum

Linkuri

Contact

 Echipament de scafandru
more...
 Info point
 Scufundari SSI
Sistemul de pregatire SSI
more...
 Instructor's Tips & Tricks
     
InfoValutar
Cursuri valutare online
www.geocadastru.ro
Jocuri Miniclip
Guest BookContinuati-va pregatirea

Daca ati decis ca scufundarile sunt un sport pe care doriti sa il aprofundati, atunci este timpul sa descoperiti programul Educatie Continua SSI.

Inscrierea intr-un curs de specialitate este o modalitate foarte buna de a va perfectiona si de a va instrui in domenii noi ale scufundarii. Educatia continua este interesanta si nelimitata. Alegeti o combinatie personala de formare si de scufundari pentru a va atinge obiectivele! Fiecare program de specialitate va va oferi anumite beneficii si va va aduce cu un pas mai aproape de sufundarea perfecta. Scopul nostru este de a va pregati pentru aventura care va asteapta, precum sa va distrati in acelasi timp! Programul de Educatie Continua SSI foloseste o abordare bazata pe flexibilitate, eficienta si economie. Cu SSI, trebuie sa urmati doar programele de specialitate, care va intereseaza. Veti fi increzator si relaxat, astfel incat sa va puteti scufunda independent de instructorul dumneavoastra SSI. Toate programele noastre de specialitate se bazeaza pe metodologia noastra Diver Diamond care se axeaza pe cunostintele corespunzatoare, aptitudinile, echipamentele, precum si pe experienta necesare pentru a va ajuta sa deveniti un scafandru competent.

Veti ajunge un nivel din ce in ce mai avansat pe masura ce urmati mai multe specialitati Specialitati SSI si experienta dumneavoastra in scufundari va creste. Evaluarile SSI sunt singurele evaluari din domeniu care combina cerintele de formare si experienta, dovedind ca evaluarile SSI sunt cu adevarat meritate.

Depinde de dumneavoastra cat de departe doriti sa mergeti. Si cea mai buna parte este ca recunoasterea SSI este gratuita! Urmati programele de specialitate si obtineti certificarile si veti primi evaluarea SSI: Specialty Diver, Advanced Open Water Diver, si Master Diver - gratuit. Certificarile SSI sunt recunoscute la nivel mondial, astfel ca experientele dumneavoastra in scufundari vor fi nelimitate.

Distractia nu trebuie sa se opreasca aici! Cu doar putin mai multa pregatire, puteti merge chiar mai departe si puteti deveni scafandru profesionist. Imaginati-va cum ar fi sa impartaşiti si altora dragostea dumneavoastra pentru scufundari! Cautati programe profesionale interesante, in care va puteti implica. E sansa dumneavoastra de a trece la nivelul urmator al aventurilor subacvatice. SSI va va fi un prieten de incredere pe acest drum.

ADVANCED ADVENTURER

Programul Advanced Adventurer al SSI a fost creat astfel incat sa puteti incerca o varietate de cursuri de specialitate inainte de a va angaja sa completati un anumit program. Este o modalitate foarte buna de a experimenta cursurile avansate si de a vedea cat de valoroase poate fi pentru dumneavoastra.

Pe parcursul programului Aventurier avansat, veti avea sansa de a incerca 5 specializari diferite. Veti efectua cate o scufundare in ape deschise pentru fiecare specializare si, daca va veti hotari sa urmati unul din cursurile de specialitate pe care le-ati incercat, aceasta scufundare va putea fi folosita pentru obtinerea certificarii.

Navigation
Deep Diving
EAN Nitrox
Boat Diving
Perfect Buoyancy
Search & Recovery
Dry Suit Diving
Night & Limited Visibility
Wreck Diving
Altitude Diving
Underwater Photography
Equipment Techniques
Waves, Tides & Currents
 

*Cursurile de specializare de Deep Diving, Cavern Diving si Ice Diving nu sunt disponibile pentru Junior Diver.
Cel mai complet site de sport Mesagerul de Bistrita  www.RegieLive.ro
Publion - Anunturi Gratuite - Timisoara
Plictisit?
Exploreaza lumea subterana
www.speologie.ro
maururu.ro
provider internet fibra optica isp bucuresti
© ScubaDiver.ro CENTER 2004-2012
Str. Anestinelor nr. 12, sector 3, Bucuresti (zona Pta. Alba Iulia), Tel/Fax: 021-320.21.55 , Mobil: 0724.477.159,