Home

Stiri

Cursuri NAUI

Preturi

Vacante

Galerie foto

Scuba Market

Live Sea

Forum

Linkuri

Contact

 Echipament de scafandru
more...
 Info point
 Cursuri scufundare
Sistemul de pregatire NAUI:
more...
 Instructor's Tips & Tricks
     
www.localuri.ro
Guest BookNAUI ScubaDiver

Aventura acum incepe! Imagineaza-ti momentul in care nivelul apei depaseste cristalul mastii tale de scafandru si tu intrii in lumea adancurilor. Acum da-ti seama ca respiri in continuare si ca esti in alta lume. Este o senzatie imposibil de descris. Cursul NAUI de ScubaDiver te va pregati si invata tot ce ai nevoie ca sa poti explora in siguranta frumusetile ascunse de ape, impreuna cu scuba buddy-ul tau. Asta pentru ca orice scufundare se face obligatoriu in minim doi oameni, niciodata singur.

DESPRE CE ESTE VORBA
ScubaDiver este nivelul de certificare de inceput al scafandrilor NAUI. In acest curs vei invata fundamentele scufundarii si vei trai primele experiente de scafandru.
La terminarea acestui curs absolventii sunt considerati competenti in efectuarea de scufundari in ape deschise fara supraveghetor, numai daca activitatile desfasurate si modul de scufundare corespund cu cursul urmat.

SCUFUNDARILE IN APE DESCHISE
Numarul minim de scufundari in ape deschise pentru absolvirea cursului este cinci. Din cele cinci scufundari pot fi toate scufundari cu echipament sau o scufundare skindive si restul de patru scufundari cu echipament complet. Intr-o singura zi de scufundare este interzisa efectuarea a mai mult de doua scufundari pe parcursul cursului. Antrenamentul in ape deschise poate fi terminat in doua zile facand in prima zi o scufundare skindive si doua scufundari cu echipament (scuba dive) si o zi cu urmatoarele doua scufundari cu echipament. Tot antrenamentul in ape deschise trebuie sa se desfasoare in timpul zilei, iar adancimea maxima la care cursantii au voie sa se scufunde este 18 metri.

CERINTE PENTRU ADMITEREA LA ACEST CURS
  • Varsta minima pentru certificarea NAUI ScubaDiver: 15 ani

  • Nu este necesara nici o certificare anterioara de scafandru.
NAUI Experienced ScubaDiver Course


DESPRE CE ESTE VORBA
Acest curs reprezinta un mijloc de recunoastere de catre NAUI a scafandrilor cu experienta dar care nu au certificari in scufundari de agrement. Toti acesti scafandri au pregatire militara, comerciala sau stiintifica sau nu au nici un fel de pregatire oficiala. Absolventii primesc certificarea NAUI cu toate calificarile necesare.
SCUFUNDARI IN APE DESCHISE
In momentul in care toate conditiile de participare la curs au fost indeplinite, iar scafandrul este pregatit sa inceapa cursul, acesta va indeplini toate cerintele din cursul de scufundare NAUI ScubaDiver Course. Numarul total de scufundari pe care trebuie sa il faca este cinci.

sau

daca timpul sau conditiile atmosferice impiedica indeplinirea cerintelor din curs atunci scafandrul va trebui sa indeplineasca urmatoareale cerinte:
  • Scafandrul va trebui sa indeplineasca toate cerintele din cursul de ScubaDiver de la capitolul Skin si Scuba intr-o piscina sau apa inchisa.
  • Scafandrul va trebui sa execute minim doua scufundari in ape deschise si sa indeplineasca satisfacator cerintele cursului.
  • Toate activitatile cursului vor fi inregistrate in carnetul de scufundari si vor fi autentificate de catre instructor.
CERINTE PENTRU ADMITEREA LA ACEST CURS
  • Varsta minima este 15 ani.
  • Cerificare anterioara nu este necesara, dar scafandrul trebuie sa demonstreze faptul ca a facut pana in momentul inceperii cursului minim 25 de scufundari in ape deschise.
  • Deasemenea scafandrul va fi examinat printr-un test scris asupra cunostiintelor generale despre scubadiving.

Cel mai complet site de sport Mesagerul de Bistrita  www.RegieLive.ro
Publion - Anunturi Gratuite - Timisoara
Plictisit?
Exploreaza lumea subterana
www.speologie.ro
maururu.ro
© ScubaDiver.ro CENTER 2004-2012
Str. Anestinelor nr. 12, sector 3, Bucuresti (zona Pta. Alba Iulia), Tel/Fax: 021-320.21.55 , Mobil: 0724.477.159, e-mail: office@scubadiver.ro